eduroam-logo

eduroam.fi


Open your device and be online!

Verkkoon myös kampuksesi ulkopuolella

Suomessa eduroamia voi käyttää jo yli 500 paikassa ympäri maata, Helsingistä Utsjoelle. Euroopassa eduroam toimii yli 17 000 ja maailmanlaajuisesti lähes 27 000 paikassa, esim. kampuksilta kahviloihin ja lentoasemiin.

Maailmankartta eduroamiin liittyneiden maiden tutkimusverkoista

Suomen eduroam-organisaatiot

Seuraavien organisaatioiden opiskelijat ja henkilökunta voivat kirjautua omilla tutuilla kotiorganisaationsa tarjoamilla käyttäjätunnuksilla eduroam-verkkoihin sen kattavuusaluella kaikkialla maailmassa:

Lisäksi seuraavat toimijat tarjoavat vierailijoilleen pääsyn internetiin eduroam-verkkonsa kautta yhdessä tai useammassa omassa toimipisteessään:

eduroam Companion - löydä lähin eduroam-käyttöpaikka

eduroam Companion eduroam Companion on maksuton mobiilisovellus, jonka avulla löydät helposti lähimmät eduroam-verkot olitpa Suomessa tai ulkomailla. Sovelluksen toiminta perustuu käyttäjän mobiililaitteen paikannukseen sekä kansainväliseen eduroam-verkkojen sijaintitietoon. Asenna eduroam Companion puhelimeesi tai tablettiisi seuraavista sovelluskaupoista (linkit toimivat kyseisillä mobiililaitteilla):

Download on the AppStore Get it on Google Play


Verkkoon myös kampuksesi ulkopuolella

Pääset eduroam-verkkojen kautta internetiin eri puolilla maailmaa - tutuilla oman kotikorkeakoulusi tunnuksilla.

Lue lisää käyttöpaikoista

Helppo käyttöönotto mobiililaitteissa

Valmiin asennuspaketin ansiosta käyttöönotto on helppoa ja nopeaa käytitpä matkapuhelinta, tablettia tai läppäriä.

Lue lisää käyttöönotosta

Turvallinen verkkoyhteys

Verkkovierailupalvelu eduroam perustuu nykyaikaisiin tekniikoihin. Turvallinen verkkoyhteys suojaa käyttäjää liikenteen salakuuntelulta.

Lue lisää tekniikasta